Στις 3 Απριλίου 2016 τα μέλη του σωματείου "οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης Φ.Μ.Θ."  συμμετείχαν στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη. Πολλά μπράβο και θερμά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους χαμογελαστούς, χαρούμενους, θετικούς και δοτικούς ανθρώπους, οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια σήμερα τους Φ.Μ.Θ στα 42km, στα 10 & 5km!!! Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο μπράβο στους δύο ανθρώπους που έτρεξαν 42 ολόκληρα χιλιόμετρα για τη μεγάλη τους προσπάθεια και δύναμη!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!

marathon1    marathon2    marathon3

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση μοιραζόμαστε μαζί σας τις φωτογραφίες από τo masquerade party μας!! Χορέψαμε, διασκεδάσαμε, κάναμε face painting και ξεφαντώσαμε μικροί και μεγάλοι μασκαράδες του σωματείου "Οι Φίλοι της Μέριμνας" της Θεσσαλονίκης!!!! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που στηρίξατε με τόση αγάπη μία ακόμη εκδήλωσή μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη nannuka την πρώτη online υπηρεσία που συνδέει γονείς με περισσότερους από 10.000 babysitters & παιδαγωγούς σε όλη την Ελλάδα, η οποία προσέφερε το καταπληκτικό face painting σε μικρούς και μεγάλους. Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την εταιρεία Sound&Light Event, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον ήχo, τον φωτισμό και τα ειδικά εφέ, για την μοναδική ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης.Τους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και την ευγενική χορηγία.Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Δεδέογλου και το GRAND HOTEL PALACE για την υποστήριξη και ζεστή φιλοξενία.

Τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων με αστείρευτο κέφι, γέλιο και εκπλήξεις ανέλαβε με το μοναδικό τρόπο ο Timoleon Tiramolas!!!

 maque 3 1580 x 2369    masque 1 2304 x 1536

 

masque 2 2413 x 1608

Την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε τα μέλη και τους υποστηρικτές του σωματείου "οι Φίλοι της Μέριμνας" της Θεσσαλονίκης για να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά, να κόψουμε την πίτα μας και να μοιραστούμε σχέδια και ιδέες για το 4ο Spring Bazaar μας. Τυχερές της βραδιάς η ταμίας μας Χριστίνα Τσότσου και η Βασιλική Ιντζίδου, οι οποίες κέρδισαν δύο υπέροχα δώρα προσφορά του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace και του ινστιτούτου αισθητικής Femme Fatale!
Σας ευχαριστούμε θερμά που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας και ευχόμαστε σε όλους σας μια καλή και δημιουργική χρονιά!

 

κοπη πιτας  κοπη πιτας 2

 

κοπη πιτας 3