Ο εθελοντισμός είναι επιλογή ζωής και υιοθέτηση αξιών που τείνουν να χαθούν. Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στη στήριξη οικογενειών που βιώνουν μια απώλεια ή μια απειλητική για το παιδί αρρώστια.

Οι τομείς δραστηριότητας των εθελοντών διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών της Μέριμνας και των Φίλων της Μέριμνας.

Σήμερα στη Μέριμνα υπάρχουν τρεις τομείς στους οποίους μπορεί κανείς να παρέχει εθελοντικά υπηρεσίες:


1. Μέσω των "Φίλων της Μέριμνας" στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη για τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων (όπως το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην Αθήνα, το Garage Sale, το Πικ- νικ και το Ανοιξιάτικο bazaar στη Θεσσαλονίκη). 

2. Στη διοργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων για την προβολή της Μέριμνας.

3. Μέσω των Υπηρεσιών της Μέριμνας (Συμβουλευτικό Κέντρο στήριξης στο πένθος & Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο σπίτι) σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας.

 

Ανά περιόδους διεξάγονται ειδικά προγράμματα επιμόρφωσης για εθελοντές. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους εθελοντές!!! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε, εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:

  • 6932 62 06 08 (Αθήνα) - κα Μαρία Βασιλέφκσι
  • 2310510010 (Θεσσαλονίκη) - κα Ντίνα Τσελεπή